Όροι ενοικίασης

Προϋποθέσεις ηλικίας

Για τα γκρουπ mini & economy, οι οδηγοί πρέπει να είναι άνω των 21 ετών. Για οποιαδήποτε άλλη ομάδα οχημάτων, η ελάχιστη ηλικία του οδηγού πρέπει να είναι 25 ετών.

Ελάχιστη περίοδος ενοικίασης

Ο ελάχιστος χρόνος ενοικίασης (και χρέωσης) στον ιστότοπό μας είναι δύο ημέρες.
Εάν είστε εκτός των ορίων ηλικίας, επικοινωνήστε μαζί μας πριν κάνετε κράτηση μέσω email ή τηλεφώνου για περισσότερες πληροφορίες.

Άδεια οδήγησης

Η άδεια οδήγησης του οδηγού πρέπει να έχει εκδοθεί τουλάχιστον 12 μήνες πριν από την ενοικίαση.

Σύμφωνα με την ελληνική νομοθεσία, όλες οι Εθνικές Άδειες Οδήγησης που εκδίδονται από τις ακόλουθες χώρες γίνονται δεκτές στην Ελλάδα: Αυστρία, Βέλγιο, Βουλγαρία, Κροατία, Κύπρος, Τσεχία, Δανία, Εσθονία, Φινλανδία, Γαλλία,Γερμανία, Ελλάδα, Ολλανδία, Ουγγαρία, Ιρλανδία , Ιταλία, Λετονία, Λιθουανία, Λουξεμβούργο, Μάλτα, Πολωνία, Πορτογαλία, Ρουμανία, Σλοβακία, Σλοβενία, Ισπανία, Σουηδία, Ελβετία και Ηνωμένο Βασίλειο.

Σύμφωνα με την ελληνική νομοθεσία, όλες οι εθνικές άδειες οδήγησης με λατινικούς χαρακτήρες που εκδίδονται από τις ακόλουθες χώρες γίνονται δεκτές στην Ελλάδα: Αλβανία, Αρμενία, Αζερμπαϊτζάν, Μπαχάμες, Βοσνία και Ερζεγοβίνη, Βραζιλία, Κεντροαφρικανική Δημοκρατία, Χιλή, Κονγκό, Κόστα Ρίκα, Κούβα , Εκουαδόρ, Βόρεια Μακεδονία, Γεωργία, Γκάνα, Γουιάνα, Ινδονησία, Ιράν, Ιράκ, Ισραήλ, Ακτή Ελεφαντοστού, Καζακστάν, Κένυα, Κουβέιτ, Κιργιστάν, Λιβερία, Μεξικό, Μολδαβία, Μονακό, Μογγολία, Μαυροβούνιο, Μαρόκο, Νιγηρία, Βόρεια Ιρλανδία, Νορβηγία, Πακιστάν, Περού, Φιλιππίνες, Κατάρ, Ρωσία, Σαν Μαρίνο, Σαουδική Αραβία, Σενεγάλη, Σερβία, Σεϋχέλλες, Νότια Κορέα, Τατζικιστάν, Ταϊλάνδη, Τυνησία Τουρκία, Τουρκμενιστάν, Ουκρανία, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, Ηνωμένο Βασίλειο, Ουρουγουάη, Ουζμπεκιστάν, Βενεζουέλα , Βιετνάμ και Ζιμπάμπουε.

Οι οδηγοί που είναι κάτοχοι άδειας οδήγησης που έχει εκδοθεί σε οποιαδήποτε άλλη χώρα πρέπει να κατέχουν πρόσθετη άδεια οδήγησης (η έγκυρη εθνική άδεια οδήγησης του οδηγού πρέπει να συνοδεύεται από τη διεθνή άδεια οδήγησης ανά πάσα στιγμή).

Κράτηση αυτοκινήτου

Όλες οι κρατήσεις βασίζονται σε ομάδες οχημάτων και όχι σε συγκεκριμένο μοντέλο αυτοκινήτου.
Προσπαθούμε να διαθέτουμε σε κάθε κράτηση το επιλεγμένο μοντέλο αυτοκινήτου, αλλά σε περίπτωση μη διαθεσιμότητας του επιλεγμένου μοντέλου, η εταιρεία μας διατηρεί το δικαίωμα να προσφέρει στον πελάτη ένα παρόμοιο μοντέλο. Το παρόμοιο μοντέλο θα είναι ένα όχημα που θα ανήκει στην ίδια ομάδα – κατηγορία με το επιλεγμένο μοντέλο.
Επίσης, η εταιρεία μας διατηρεί το δικαίωμα να προσφέρει στον πελάτη ένα μοντέλο μεγαλύτερης κατηγορίας χωρίς επιπλέον χρέωση.

Προκαταβολή για επιβεβαίωση κράτησης

Δεν απαιτείται προκαταβολή για κράτηση αυτοκινήτου

Τρόποι πληρωμής

Υπάρχουν τρεις διαθέσιμες μέθοδοι. Μπορείτε να πληρώσετε με πιστωτική κάρτα ή paypal κατά την κράτηση ή μπορείτε να πληρώσετε με μετρητά ή πιστωτική κάρτα κατά την άφιξη. Δεχόμαστε όλες τις πιστωτικές, χρεωστικές ή προπληρωμένες κάρτες από μεγάλες εταιρείες (Mastercard Visa, Election visa, Maestro).

Παράδοση και παραλαβή

Δωρεάν υπηρεσία μεταφοράς από και προς το αεροδρόμιο της Κέρκυρας από τις 08:00 έως τις 22:00 Για παραλαβή και αποβίβαση εκτός αυτών των ωρών, οι χρεώσεις είναι: 22:00 – 08:00 (+20 ευρώ)

Φόροι

Όλες οι τιμές είναι τελικές και περιλαμβάνουν ΦΠΑ 24% και όλους τους φόρους.

Ηλεκτρονικές κρατήσεις συστήματος

Όλες οι online κρατήσεις αλλά να γίνονται 24 ώρες πριν από την ημερομηνία και την ώρα παραλαβής. Για κρατήσεις τελευταίας στιγμής, επικοινωνήστε μαζί μας.

Ακύρωση κράτησης

Δωρεάν πολιτική ακύρωσης χωρίς χρονικό περιορισμό – ενημερώστε μας το συντομότερο δυνατό σε περίπτωση ακύρωσης.

Τροποποίηση κράτησης

Χωρίς χρονικό όριο – ανάλογα με τη διαθεσιμότητα.

Καύσιμα

Βενζίνη ή ντίζελ που καταναλώθηκε κατά τη διάρκεια της περιόδου από τον ενοικιαστή στο τέλος της περιόδου ενοικίασης. Ο πελάτης είναι υπεύθυνος να πληρώσει το δικό του καύσιμο και να παραδώσει το αυτοκίνητο με την ίδια ποσότητα καυσίμου.
Εάν τύχει να επιστρέψετε το αυτοκίνητο με λιγότερα καύσιμα, τότε ο υπάλληλος μας θα σας υπολογίσει και θα σας χρεώσει με την τρέχουσα ποσότητα λίτρου. Χωρίς κρυφό κόστος.

Πρόστιμα κυκλοφορίας & στάθμευσης

Όλα τα πρόστιμα που προκύπτουν από τους οδηγούς επιβάλλονται αποκλειστικά από τον ενοικιαστή.

Χρέωση χιλιομέτρων

Στις τιμές μας περιλαμβάνονται απεριόριστα χιλιόμετρα.

Οδική βοήθεια 24/7

Όλα τα οχήματά μας καλύπτονται από 24ωρη οδική βοήθεια.

Παιδικά καθίσματα

Διατίθεται κατόπιν αιτήματος

Διαθεσιμότητα στόλου

Η εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να παρέχει ένα διαφορετικό μοντέλο αυτοκινήτου από αυτό που είχε αρχικά δεσμευτεί για ισοδύναμο ή ανώτερο τύπο μοντέλου.

Πρόσθετοι οδηγοί

Για κάθε επιπλέον οδηγό πρέπει να καταβάλλεται χρέωση 3,00 ευρώ την ημέρα. Ο πρόσθετος οδηγός πρέπει να αποδεχτεί τους ίδιους όρους και προϋποθέσεις με τον κύριο οδηγό

GPS

Διαθέσιμο με αίτημα και ημερήσια χρέωση 8 ευρώ

Ασφάλειες

 • Ασφάλιση Τρίτων – Αστική Ευθύνη (TPI ή TPL)
 • Ασφάλεια Προσωπικού Ατυχήματος. (PAI)
 • Ασφάλεια φωτιάς

Όλοι οι εξουσιοδοτημένοι οδηγοί οχημάτων καλύπτονται από ζημιές από πυρκαγιά στο νοικιασμένο όχημα και Ασφάλιση Αστικής Ευθύνης για θάνατο, τραυματισμό και περιουσία τρίτων.

Και οι δύο καλύψεις υπόκεινται στους Γενικούς Όρους του ασφαλιστηρίου
συμβολαίου της εταιρίας μας.

Απαλλαγή από ζημιά σύγκρουσης C.D.W.

Η ευθύνη του ενοικιαστή για ζημιά στο νοικιασμένο όχημα μπορεί να μειωθεί, υπό την προϋπόθεση ότι δεν παραβιάζεται η ελληνική οδική νομοθεσία, σε ελάχιστη χρέωση

 

 • 600 για τα group mini, economy, open soft, compact
 • 750 για τα group Full size, station wagon convertible
 •  900 για τα group crossover, SUV, minivan (7 θέσεων)
 •  1100 για το mini van (9 θέσεων).

Προστασία από κλοπή (TP)

 • Η ασφάλεια κλοπής περιλαμβάνεται στο C.D.W. και F.D.W.

Πλήρης απαλλαγή από ζημιά σύγκρουσης F.C.D.W (Πλήρης ασφάλιση) με μηδενική υπέρβαση

Το ενοικιαζόμενο αυτοκίνητο να είναι πλήρως καλυμμένο σε περίπτωση ολικής κλοπής ή ζημιάς. Αυτό σημαίνει ότι η F.D.W προσφέρει κάλυψη σε όλο το σώμα του οχήματος, σε γυάλινα μέρη (παρμπρίζ & καθρέφτες), τροχούς και ελαστικά. Αυτή η ασφαλιστική κάλυψη είναι προαιρετική και το επιπλέον κόστος εξαρτάται από την ομάδα του επιλεγμένου οχήματος.

Περιορισμοί πορθμείων

Επιτρέπεται μόνο με προηγούμενη γραπτή συμφωνία με την εταιρία μας.

Λάβετε υπόψη ότι οποιαδήποτε ζημιά στο όχημα κατά τη μεταφορά δεν θα καλύπτεται από καμία ασφάλεια

Ενοικίαση στο εξωτερικό

Οι ενοικιαστές δεν επιτρέπεται να μεταφέρουν το αυτοκίνητο εκτός των ελληνικών συνόρων.

Χρέωση καθαρισμού οχήματος

Εάν επιστρέψετε το αυτοκίνητο πολύ βρώμικο, τότε θα χρεωθείτε 20 (συμπεριλαμβανομένου του φπα) για τον καθαρισμό του οχήματος.

Τι δεν καλύπτεται από καμία ασφάλιση

 • Ζημίες λόγω παράβασης της οδικής κυκλοφορίας.
 • Ζημιές από ακατάλληλη οδήγηση ή αμέλεια.
 • Ζημιές που προκλήθηκαν επειδή ο οδηγός οδηγούσε υπό την επήρεια ναρκωτικών
  ουσιών ή αλκοόλ.
 • Ζημιές που προκλήθηκαν από μη εξουσιοδοτημένο οδηγό.
 • Βλάβες στο εσωτερικό του αυτοκινήτου.
 • Απώλεια ή ζημιά ή κλοπή κλειδιών
 • Απώλεια ή ζημιές παιδικών καθισμάτων του οχήματος, γρύλος, τρίγωνο ασφαλείας, εφεδρικός τροχός, καπάκι βενζίνης.
 • Ζημιές στον κινητήρα από λάθος καύσιμο.
 • Ζημιές που προκλήθηκαν επειδή το όχημα χρησιμοποιήθηκε εκτός δρόμου ή σε μη κατάλληλους δρόμους.
 • Ζημιές που προκλήθηκαν μετά τον συμφωνημένο χρόνο επιστροφής. 
 • Ζημιές που προκλήθηκαν εκούσια ή απερίσκεπτα από τον ενοικιαστή, π.χ. (κατά τη διάρκεια του συμπλέκτη, καύσης των ελαστικών, καθιστή ή ορθοστασίας στο καπό ή στην οροφή ή το καπό του χώρου αποσκευών του οχήματος.

Στην τιμή συμπεριλαμβάνεται

Ποιότητα,  Εξυπηρέτηση πελατών, Πληρωμή κατά την άφιξη, Απεριόριστα χιλιόμετρα,  Γραμμή Εξυπηρέτησης – 24 ώρες την ημέρα
 
Πλήρης ασφάλιση, Παραλαβή και αποβίβαση στο κατάλυμα, το αεροδρόμιο και τα λιμάνια
οποιαδήποτε μέρα, οποιαδήποτε στιγμή. Δωρεάν χάρτης της Κέρκυρας, Δωρεάν παιδικά καθίσματα και παιδικά καθίσματα, Χωρίς χρεώσεις πιστωτικής κάρτας, Δεν απαιτείται πιστωτική κάρτα, δεν απαιτείται κατάθεση, Δωρεάν προκράτηση, χωρίς χρεώσεις ακύρωσης,  Ελληνικοί φόροι