Η εταιρεία
Ενοικίαση αυτοκινήτου Airport Car Corfu Rental & Υπηρεσίες Transfer
Ενοικίαση Αυτοκινήτου Κέρκυρα, Airport Car Rental Corfu 15
Ενοικίαση Αυτοκινήτου Κέρκυρα, Airport Car Rental Corfu 13
Ενοικίαση Αυτοκινήτου Κέρκυρα, Airport Car Rental Corfu 14

Στην Airport Car Corfu μας χαρακτηρίζουν τρεις λέξεις: επαγγελματισμός, ποιότητα, αξιοπιστία. Είμαστε μία νέα και μοντέρνα εταιρεία ενοικίασης αυτοκινήτων που προσφέρει ολοκαίνουργια μοντέλα στις καλύτερες τιμές της αγοράς του νησιού.

Σκοπός μας είναι να εισέλθουμε στην αγορά με τις πιο ανταγωνιστικές τιμές, προσφέροντας στους πελάτες μας νέα αυτοκίνητα και ασφάλεια.

Κάποιοι από τους κυριότερους λόγους που έχουμε κερδίσει την εμπιστοσύνη του κόσμου τόσο γρήγορα, είναι η αμεσότητα μας, η διαφάνεια με την οποία λειτουργούμε ως επιχείρηση και φυσικά η τοποθεσία μας: το αεροδρόμιο.

Έχοντας την βάση μας τόσο κοντά στο αεροδρόμιο του νησιού, προσφέρουμε κατά κύριο λόγο στους ανθρώπους που προσγειώνονται στο νησί άμεση εξυπηρέτηση, παρέχοντας τους το καλύτερο αυτοκίνητο της κατηγορίας που θα επιλέξουν, απευθείας μετά την προσγείωση τους κερδίζοντάς τους χρόνο: το πολυτιμότερο αγαθό που έχει κανείς σε ένα ταξίδι.

Αεροδρόμιο Κέρκυρας, Ενοικίαση αυτοκινήτου , Airport Car Rental & Transfers

Στην Airport Car Corfu, διαθέτουμε αυτοκίνητα κάθε μεγέθους, κυβικών και πληθώρας ανέσεων, ικανοποιώντας κάθε ανάγκη των πελατών μας.

Ο στόλος των αυτοκινήτων μας, διαθέτει από μικρά αυτοκίνητα πόλης που αποπνέουν πολυτέλεια και άνεση όπως το Fiat 500 Cabrio, mini van με άπλετη χωρητικότητα και δυνατό χαρακτήρα όπως το Fiat Doblo, μέχρι cabriolet μοντέρνα οικογενειακά SUV όπως το T-Roc Cabriolet της Volkswagen. Στην Airport Car Corfu, έχουμε ό,τι μας ζητήσετε για να περάσετε αξέχαστες διακοπές στο νησί της Κέρκυρας.

Με τα αυτοκίνητα μας, έχετε την δυνατότητα να εξερευνήσετε κάθε μεριά του νησιού με ασφάλεια, άνεση και στυλ, χωρίς κρυφές πρόσθετες χρεώσεις. Προτεραιότητα μας είναι να απολαύσετε την διαμονή σας στο νησί της Κέρκυρας στο έπακρο, χωρίς άγχος και περιττές μετακινήσεις.

Μπορείτε να βασιστείτε σε εμάς για την ενοικίαση αυτοκινήτου στην Κέρκυρα, όχι μόνο επειδή διαθέτουμε τα πιο προσιτά και καινούργια αυτοκίνητα στο νησί, αλλά και για πολλούς άλλους λόγους, όπως:

Καταρτισμένη ομάδα: Στην Airport Car Corfu το εξειδικευμένο προσωπικό μας προσφέρει υπηρεσίες υψηλής ποιότητας σε χαμηλότερες τιμές από τους ανταγωνιστές μας. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι είμαστε μια εξειδικευμένη υπηρεσία ενοικίασης αυτοκινήτων που ασχολείται αποκλειστικά με το νησί της Κέρκυρας και καταλαβαίνουμε ότι μετά από μια μακρά πτήση, θέλετε να συνεχίσετε το δρόμο σας χωρίς καθυστέρηση.

Επειδή το προσωπικό μας είναι κάτοικοι της περιοχής και έχει πολυετή εμπειρία στην ενοικίαση οχημάτων από την περιοχή του αεροδρομίου, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι θα λάβετε απαντήσεις σε όλες τις ερωτήσεις σας. Επιπλέον, η ομάδα μας μπορεί να σας προσφέρει ικανοποιητικές λύσεις για τυχόν προβλήματα στην πορεία σας προς τον προορισμό σας όποτε το ζητήσετε.

Ασφάλεια: Η Airport Car Corfu υποστηρίζει τα υψηλότερα πρότυπα ασφάλειας και αγοράζει προς ενοικίαση μόνο αυτοκίνητα που επιτυγχάνουν υψηλή βαθμολογία στη δοκιμή Euro NCAP. Προσφέρουμε επίσης στάνταρ αξεσουάρ ασφαλείας, ορισμένα από τα οποία είναι υποχρεωτικά για ορισμένα ταξίδια, όπως για τα παιδιά που κατά νόμο απαιτούν παιδικό κάθισμα.

Επιλέξτε μας και θα λάβετε μια κορυφαία υπηρεσία ενοικίασης αυτοκινήτων από τοπικούς ειδικούς που εγγυώνται την ικανοποίησή σας με ένα μοναδικό πακέτο παροχών.